O MENI

Tko sam ja?

Ja sam ono što nikada ne biste pretpostavili. I nisam, ama baš ništa od onog što bi se moglo reći na prvi pogled.

Radim kao Konstruktor u jednoj elektrotehničkoj firmi koja se bavi razvojem razvodnih uređaja i rasvjetnih tijela. Na projektima radim savjesno i  odgovorno, bez obzira koliko mi to oduzelo vremena, bitan je finalni rezultat. Na svojim projektima radim i kao tehnolog i kao programer, te sam zadužen za svaki segment određenog projekta kako bi posao bio obavljen sukladno potrebama i željama naših klijenata.

Ali tko sam zapravo ja?

Nikako nisam ono što drugi očekuju da budem, još sam manje ono što očekujem od sebe samog.

Zaljubljeni sam muškarac, u svašta pomalo... Volim knjige, filmove, ribolov, pišem pjesme itd. Za sebe volim reći da sam sanjar i borac u isto vrijeme. Volim raditi stvari koje me inspiriraju i motiviraju da uživam u životu svakog trenutka. Vjerujem da se sve događa sa razlogom i tako se krećem kroz život. Vjerujem u svoje snove!

Koji su moji ciljevi?

Neke od svojih mnogih ciljeva sam već ostvario, ali još uvijek privatno težim nekim stvarima kojima se želim više posvetiti kako bi sebi i obitelji osigurao lakši i ljepši život.

U poslovnom planu želim naučiti nove stvari koje bi me svakodnevno motivirale da postižem bolje rezultate, stvoriti nove vještine, te unaprijediti postojeće. Moja usmjerenost može se definirati više kao jačanje snaga nego ispravljanju slabosti kako bi moji koncepti bili usmjereni prema tome kako mogu postati još bolji u onome u čemu sam dobar."Sreća je progresivna realizacija vrijednog ideala ili cilja"
Aristotel

Kontaktirajte me

Copyright © 2018 DRAZEN VORIH
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno!